Om oss

om Stockholmskliniken

Stockholmskliniken är en privat klinik med ett väl inarbetat team. Vi har arbetat tillsammans många år och kliniken grundades 1998. Vi finns i ljusa lokaler på Dalagatan 9,Sabbatsbergs sjukhus, Odenplan, Stockholm.

Sedan februari 2022 har vi utökat vår verksamhet med ytterligare en klinik på Hålluddsvägen6, Gustavsberg, Värmdö. Focus där är främst hudföryngrande injektioner och behandlingar .Mer avancerade ingrepp utförs endast på Stockholmskliniken Dalagatan 9 Sabbatsbergs sjukhus

Vi skräddarsyr våra estetiska och kirurgiska behandlingsplaner. Hos oss får du ett personligt bemötande och naturliga resultat. Vår personal utbildar sig fortlöpande i nya tekniker. Kvalitet och säkerhet är grundläggande för oss

SÅ BÖRJADE DET

Kliniken har funnits sedan 1998 och drivs av Dr Claes Gardtman. Mottagningen startades då med tre hörnstenar sjukvård, skönhet och hälsa. Sjukvårdsdelen stod för en i första hand allmänkirurgisk mottagning med operationer i lokalbedövning och hälsokontroller. Skönhetsdelen började mest med injektionsbehandlingar och en del mindre estetiska ingrepp i lokalbedövning.

2011 startade vi om i nya lokaler på Sabbatbergs sjukhus. Vi utvidgade framför allt skönhetsdelen, med fler estetiska ingrepp. Vi satsade mer på hudföryngrande behandlingar. Injektioner ,medicinsk hudvård, kemisk peeling ipl, mm.

2018 började vi med injektionsbehandlingar behandlingar i Gustavsberg, Värmdö och 2022 utökades den delen med en egen klinik i Gustavsberg.

SÄKERHET FÖR DIG SOM PATIENT

Den 1:a juli 2021 trädde en ny lag i kraft. Den innebär bland annat att den som genomgår estetiska injektionsbehandlingar nu får ett starkt rättsligt skydd och är garanterad att den som utför behandlingarna är legitimerad vårdpersonal.

Vår verksamhet är sedan många år tillbaka registrerad hos Inspektionen för vård och omsorg (IVO) omfattas av patientsäkerhetslagen,  Patientskadelagen, patientdatalagen samt vissa bestämmelser i hälso och sjukvårdslagen. Vi har patientförsäkring tecknad via Folksam.

CERTIFIERING

Kliniken är certifierad för estetiska injektionsbehandlingar

Claes Gardtman Leg.läkare specialist inom kirurgi

Efter att ha arbetat på Sophiahemmet och några större läkarmottagningar i Stockholm, startade Claes 1998 en kirurgisk mottagning på Sabbatsbergs sjukhus. 2011 flyttade mottagningen till Dalagatan 9, bytte då namn till Stockholmskliniken. Claes har lång erfarenhet av injektionsbehandlingar, under åren genomgått många utbildningar inom plastikkirurgi och injektionsteknik.

Anna Persson Leg.läkare

har arbetat på kliniken sedan 2012. Anna är legitimerad läkare sedan 2009 och har tidigare arbetat som akutläkare, framför allt på kirurgakuten på Karolinska sjukhuset samt Södersjukhuset. Parallellt med sitt arbete på akuten har Anna utbildat sig i och jobbat med estetiska injektionsbehandlingar sedan 2011. Hon uppdaterar sig fortlöpande på estetiska behandlingar både kirurgiskt och medicinskt.

Maria Gardtman receptionist och koordinator.

Maria har arbetat på kliniken sedan 1998. Är ansvarig för tidsbokning och planering av operationer, receptionen, inköp och ekonomi samt personalfrågor.

Mail:  info@stockholmskliniken.se
Öppettider: Enligt överenskommelse
Telefontid: mån-fre kl:09-14
Tel: 08/12321200

Pia Forsslund leg sjuksköterska

har arbetat på Stockholmskliniken sedan 2004, utför behandlingar med IPL  (intensivt pulserande ljus) sedan 2008, Utför behandlingar med FRAX 1550 ,FRACTORA microneedling med radiofrekvens och microneedling med SkinPen , PRX.

Tina Forsberg undersköterska

har arbetat på kliniken sedan 2023. Arbetar med olika hudvårdande behandlingar tex kemisk peeling, PRX, microneedling med Skin Pen Certifierad lash & browlift stylist.
Konsultationer kring hudvårdsprodukter..