Hudvård NeoStrata / Kemisk peeling

NeoStrata hudvårdssystem – vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter och behandlingar

NeoStrata hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. NeoStratas unika patenterade teknologier hjälper din hud att förnya sig själv. Hudvårdsprodukterna och behandlingarna som du får hos oss förebygger och minimerar många vanliga hudproblem och ger nytt liv och lyster åt din hud.

Underlättar hudens naturliga exfolieringsprocess

Produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Maximalt resultat till ett rimligt pris

På vår specialistutbildade läkarklinik får du en effektiv hudpeeling som ger nytt liv och lyster åt din hud. NeoStratas effektiva peelingbehandling anpassas till din huds problem och behov. Med NeoStratas klinikbehandling och daglig hudvård hemma med NeoStratas produkter får du ett maximalt resultat. Det är enkelt, till ett rimligt pris och framförallt mycket effektivt.

Ta itu med alla synliga tecken på åldrande hud

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende. Med rätt produktrekommendation får du en märkbar förändring. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Få kontroll över aknebenägen och fet hud

NeoStratas produkter för aknebenägen hud är speciellt utvecklade för att rengöra huden på djupet men utan att torka ut. Med hjälp av dokumenterat effektiva ingredienser reduceras förekomsten av nya pormaskar och akne. Resultatet är en klarare hud

Kemisk peeling

Många önskar att få en porslinshy och kemisk peeling är en bra start. 

Den kemiska peelingen har både en föryngrande och hudförbättrande effekt. Peelingen reducerar rynkor, fina linjer och minskar pigmenteringar. Det är även bra mot förstorade porer och oren hud. Acne, pormaskar och överproduktion av talg normaliseras.

Om du lider av rosacea är peeling en bra behandling för att din hy ska förbättras och må bra. Huden blir både klarare och slätare och rosacean lugnar sig.

Vi har valt att arbeta med Neostratas peelingar som finns i flera olika styrkor och kombinationer. Det är en effektiv behandling för dig som vill nå resultat. Beroende på vilket resultat du önskar uppnå kan vi målinrikta behandlingen och blanda olika syror för att nå en exakt precision. Resultatet ger en friskare, mjukare och sundare hud med GLOW !

Hur fungerar det?

Med tiden försämras produktionen av nya hudceller, det yttersta hudlagret tjocknar och blir mer läderartad.

Med våra kemiska peelingar tar vi bort de döda hudceller som ligger i hudens översta lager. En kemisk peeling stimulerar cellförnyelsen och ersätter de döda cellerna, som kan täppa igen porerna och ge huden ett ojämnt och fjälligt intryck, med nya fina hudceller. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och slätare utseende.

Vi erbjuder både mildare och starkare peelingar. Ju starkare kemisk peeling desto mer djupgående och hållbart resultat. Starkare peeling passar för mer åldrad eller rynkig hud. De starkare peelerna har en klart föryngrande och utslätande effekt

Vad kan jag behandla med kemisk peeling?

Här är några exempel:

 • Solskadad hud
 • Torr, trött och glåmig hud
 • Ojämn hudton / pigmenteringar
 • Torrhetsrynkor
 • Linjer och rynkor
 • Akne och överproduktion av talg

Vilka områden kan jag behandla med kemisk peeling?

 • Ansikte
 • Hals
 • Dekolletage
 • Händer
 • Armar
 • Rygg

Hur många behandlingar bör jag göra?

Vi rekommenderar 4–5 behandlingar med en månads mellanrum och att fortsätta behandlingen hemma med rekommenderade produkter. Självfallet kan du göra enstaka behandlingar då och då för att fräscha upp huden.

Frågor och svar

F. Hur ser jag ut efter peelingen?
S. Vid en mild peel med AHA kan eventuellt en lätt rodnad uppstå som kan pudras över. Vid en stark peel flagar huden efter 2–3 dagar men det går att smörja och sminka under fjällningen. Solskydd ska alltid användas efter peeling.

F. Kan jag gå till arbetet efter en peeling-behandling?
S. Ja, du kan gå direkt till arbetet eller till en fest, om du så vill.

F. Efter min graviditet har jag fått bruna fläckar. Går det att behandla?
S. Om du har fått den djupare formen av Melasma bör behandlingen ske med kemisk peeling då IPL och laser kan förvärra Melasma.

Boka gärna en kostnadsfri hudvårdskonsultation hos oss så bedömer vi vilken behandling som är bäst för dig. Vi har även medicinsk hudvård för att bleka uppkomna fläckar och för att förhindra uppkomst av nya fläckar.

Här kan du BOKA TID för din behandling eller
kontakta oss via mail info@stockholmskliniken.se eller
ring oss på 08-6905225 så hjälper vi dig.

 

Kemisk peeling / Nina Holmgren

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring Hudvård NeoStrata / Kemisk peeling vi återkommer med ett svar till dig så snart som möjligt