Fillers

Stockholmskliniken arbetar med flera olika varumärken av Hyaluronsyrafillers .Dessa är baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta. Till exempel liknar hyaluronsyran i Restylane den som finns naturligt i människokroppen och den bryts successivt ned över tid.
Vilken filler som används baseras på vilken produkt som behandlaren bedömer som mest lämplig för just dina behov och individuella förutsättningar.

Fillers har blivit ett samlingsnamn för allt som man sprutar in i huden, för att få bort rynkor och återställa en del av åldersförändringarna i huden, nämligen bristen på kollagen. Radiesse är en fillers som håller lite längre och som innehåller  calciumoxalatkristaller ( som finns i vårt skelett ) upplösta i en sockerlösning.

Hur länge effekten kvarstår  efter en filler behandling är individuell och bland annat beroende av ålder, hudtyp, livsstil. Ofta ser man att en viss kvarstående effekt finns efter upprepade behandlingar med några månaders intervall i början. Hyaluronsyran förbättrar hudens stödsubstans, kollagenet vilket ger en kraftigare och mer elastisk hud.

Hyaluronsyragelen injiceras i små mängder under huden med en mycket tunn nål och resulterar i att rynkor slätas ut och en volymökning uppnås. För behandling av rynkor behövs i allmänhet ingen bedövning, men om önskemål finns kan man få en bedövningssalva som påstrykes ca 20-30 min före injektionen. En behandling går oftast ganska fort, ca 15-30 min.

Stockholmskliniken är en klinik som är certifierad. Certifierade för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare.Läs mer på http://estetiskainjektionsradet.se/

Våra priser hittar du här PRISLISTA

Vill du boka en behandling eller en konsultation ? BOKA HÄR

Före och efterbilder hittar du här BILDGALLERI

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring Fillers vi återkommer med ett svar till dig så snart som möjligt