Softlift

Stockholmsklinikens Soft Lift- ansiktslyft utan kirurgi

När vi åldras förnyar sig inte cellerna lika ofta kollagenet avtar och huden tappar i spänst och elasticitet. Vi upplever att huden ”hänger ”och ser trist ut.
Vid Stockholmsklinikens modell av ”Soft lift” använder vi både fillers och toxiner ( muskelavslappnande läkemedel) i en för dig passande kombination.
Hållbarheten på fillers ökar i kombination med toxiner eftersom du inte aktiverar muskulaturen och bryter ner ämnet lika snabbt. De fillers vi använder innehåller hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen och injiceras i olika lager för att bygga upp vävnaden och uppnå bästa resultat.

Det finns ett flertal olika sorters fillers med olika tjocklek och vi väljer ut de som vi bedömer blir bäst för just dig. Man kan behandla hela ansiktet eller utvalda delar.

Konsultation
Vid ditt första besök lyssnar vi på dina önskemål, bedömer ansiktet, och planerar vilka fillers som lämpar sig bäst. Vi tar hänsyn till ansiktets form, hudstruktur och dina fysiska förutsättningar. Tillsammans kommer vi fram till hur just din behandling bör se ut för att uppnå ett naturligt och vackert resultat med tyngd på symmetri och helhet.
Behandlingen passar alla som har en påbörjad åldrande process, särskilt de som har en känsla av att ansiktet ”rasat” nedåt. I de fall där vi upplever att en behandling inte är lämplig avråder vi naturligtvis.
Det är viktigt att du skall känna ett förtroende för oss och känna dig trygg i att vi tar hänsyn till just dina behov På Stockholmskliniken är det endast läkare med lång erfarenhet och specialutbildning som utför alla injektionsbehandlingar med fillers och toxiner.

Hur går behandlingen till?
Vi fotograferar dig först och sedan markeras ansiktet upp utifrån den planering som gjorts. Vi lägger en bedövningssalva på huden som får verka ca 20-30 minuter.
Huden steriltvättas och sedan injiceras försiktigt på olika djup i huden. Själva behandlingstiden brukar vara ca 60-90 minuter.
Smink får du använda dagen efter din behandling. Efteråt får man räkna med en viss svullnad och rodnad i ansiktet Rodnad i huden avtar redan dagen efter och svullnaden efter 1-3 dygn och ev blåmärken mattas av efter 4-5 dygn.

Hur snabbt ser man resultat?
Behandlingen ger ett omedelbart resultat, vad gäller det toxiner/ muskelavslappnande medel så börjar du se resultat redan efter 3 dagar och full effekt efter ca 14 dagar.

Kan jag göra andra behandlingar efter eller innan ett Softlift?
Eventuella fraktionerade behandlingar som tex Fractora, Plasmapenna etc görs innan din Softlift behandling startar. Detta pga att din fillers kan påverkas negativt av dessa behandlingar. Vad gäller tex  IPL,  laser, kemisk peeling och har det ingen betydelse om du gör det före eller efter.

Vad kostar det ?
Priset för ett ”Stockholm lift ”är 17.500 och det inkluderar upp till 5 ml fillers och toxiner (muskelavslappnande medel). Boka din konsultation idag så berättar vi mer!

Boka gärna en konsultation så ser vi vad som skulle vara bäst för just dig. Boka tid

Dr Anna Persson  Leg.Läkare

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring Softlift vi återkommer med ett svar till dig så snart som möjligt