Läppförstoring

”Läppförstoring” innebär att man injicerar en volymgivande lösning i läpparna för att få dem mer framträdande.  Man kan  inte trolla fram vilka läppar som helst, resultatet beror ju till  en viss del på grundförutsättningarna. Att ha egna önskemål är viktigt och t.ex. ett foto som visar hur man vill ha sina läppar, kan vara en bra vägledning inför behandlingen.  I de flesta fall går det  att fylla, förstora, förbättra och i viss mån ändra läpparnas form så att man känner sig nöjd. Naturligtvis går vi noga igenom dina önskemål  innan  behandlingen påbörjas. Under injektionen får du en spegel och kan följa med och tycka till om resultatet fortlöpande. Är du osäker har vi stor vana att se vad som blir bäst.

Inte alla läppar behöver förstoras. Läppförstorning kan också vara ett sätt att få tillbaka  läppvolym som gått förlorad. När vi åldras minskar volymen i läpparna, huden under näsan förlängs etc så att de forna läpparna blir mindre framträdande.  Att återställa sina tidigare läppar,  gärna med hjälp av ett foto hur  de såg ut när de var som bäst blir oftast lyckat.

Det finns många olika preparat att välja bland,  men vi använder enbart hyaluronsyra som är en kroppsegen substans och som också i värsta fall går att ta bort igen om patienten ej blir nöjd. Det finns flera olika preparat att välja mellan. Dessa är innehåller orginalsubstanser som funnits länge på marknaden och produceras av stora, välkända företag. Vi använder även andra preparat som Stylage och Belotero  och kan ta hem andra preparat efter patientens önskemål. Vi köper preparaten direkt från de tillverkande företagen via försäljare vi känner väl, för att försäkra oss om att vi endast får orginalprodukter.

Behandlingen behöver inte bli smärtsam då vi vid behov ger smärtstillande tabletter, starka bedövningskrämer eller lokalbedöning av hela läppartiet med s.k. tandläkarbedövning innan injektionerna.  Oftast blir det en måttlig svullnad och rodnad som går ner på några dagar . Ibland blir det små blödningar eller hematom i läppen men de går  att dölja med läppstift redan dagen efter injektionen. Resultatet brukar hålla 6-12 månader första gången. Fortsätter man fylla på, blir intervallen längre, ibland redan andra gången 18 månader.

Injektion med hyaluronsyra i läpparna ger

-Fylligare läppar
-Markerar läpplinjen
-Skapar gladare munvinklar
-Reducerar rökrynkor runt munnen

Vill du boka en behandling eller en konsultation? BOKA HÄR

      

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring Läppförstoring vi återkommer med ett svar till dig så snart som möjligt