Rynkbehandling

Vad är Restylane?

Restylane slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden.Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 20 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen. Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs. Restylane är svenskt, och alla varianter av Restylane är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi.

Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna. Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna. Restylane ska ha hög renhet och ge långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med vår unika stabiliseringsprocess, NASHA-teknologin.

Skönhetsprodukter med långvariga, estetiska resultat

Hyaluronsyra i naturlig form bildas och bryts ner konstant i en snabb process. . Därför är stabilisering av hyaluronsyran med NASHA-teknologin nödvändig för att uppnå långvariga resultat, men som tolereras av kroppen. Slutresultatet är Restylane – en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen, med långvariga, estetiska resultat.

Fördelar med en skönhetsbehandling med Restylane

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

Ibland är den bästa skönhetsbehandlingen en enkel injektion som jämnar ut rynkor och veck.

En del rynkor förstärker inte ditt ansiktes karaktärsdrag utan besvärar dig bara. Med hjälp av Restylane® kan ditt utseende snabbt förbättras, med långvariga resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat.

Restylane kan till exempel släta ut följande rynkor:

Linjerna mellan näsan och munnen (nasolabialvecken)
Kråksparkar
Rökrynkor
Skrattrynkor
Bekymmersrynkor

Återskapa ditt ansiktes volym och konturer

Restylane® kan ge dig naturlig förhöjning av dina kinder och en mer markerad haka. När kirurgi är att gå för långt kan Restylane hjälpa till att återskapa förlorad volym i ansiktet på ett sätt som ser naturligt ut. Genom att försiktigt tillföra haka och kinder extra volym formar och markerar Restylane dessa områden så att de ger ett ungdomligt och mer distinkt intryck.

Restylane kan till exempel markera och accentuera dina ansiktsdrag genom att skapa:
En tydligare markering av kindbenen
En mer framträdande haka

Volymbehandling med Restylane

Återskapa förlorad volym vid tinningarna
Genom att addera volym till mellanansiktet får man ett lyft och gör samtidigt nasolabialvecken mindre framträdande
Återfå förlorad volym på kindbenen och förtydliga ansiktets konturer
Förstärk käklinjen
Skapa en mer definierad haka

Restylane består av en unik gel i form av hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen. Restylane fyller ut rynkor, läppar och återskapar volym t ex på kindben, runt ögonen och i mellanansiktet. Volymbehandling med Restylane hjälper dig att förädla och förstärka din individuella skönhet! Läs mer på Restylanes egen hemsida.

Certifierad klinik

Stockholmskliniken har behandlare som är Certifierade för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare. Läs mer på estetiskainjektionsradet

 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring Rynkbehandling vi återkommer med ett svar till dig så snart som möjligt