Händer /Hudföryngring

Se på dina händer, andra gör det.

IPL Behandling

Huden på händerna är den vi exponerar mest, och där ålderstecken ofta blir synliga tidigt. Det går att få släta händer genom IPL-behandling. Hyn slätas ut och solskador och pigmentförändringar tas bort på ett säkert och skonsamt sätt. Den IPL teknik vi använder har egenskaper som gör det möjligt att ta bort olika pigmentfläckar, förstärker elasticiteten stimulerar kollagenet, förbättrar hudstrukturen etc. Man får räkna med 1-2 behandlingar beroende på hur fläckarna ser ut Läs mer om tekniken under ipl.  

Vill du boka en behandling för IPL eller en konsultation BOKA HÄR

Injektionsbehandling med hyaluronsyra

Huden blir tunnare och torrare med åren. Blodkärlen på händerna blir synliga och det bildas små fina rynkor som kan vara problem för många. Med hjälp av dessa injektioner så får huden bla.a. genom att kollagenlagret förbättras,  en bättre tjocklek och elasticitet och  kärlen blir mindre synliga. Man injicerar preparatet genom mycket fina kanyler väldigt ytligt ovanpå kärlen vilket gör att kärlen syns mindre med detsamma. Det är inte särskilt smärtsamt.  Huden bedövas med en kräm. Det behövs bara ett par stickställen per handrygg och preparatet innehåller  lokalbedövning. Behandlingen tar ca 30 minuter och det är inga speciella restriktioner efteråt.

FRAX 1550

FRAX 1550 är en fraktionerad laserbehandling där vi skjuter små värmekanaler ner i din hud samtidigt som huden emellan lämnas orörd. Vi undviker även att slipa hudytan, detta gör att vi får en snabb återhämtning.

 Kemisk peel

Peeling tar bort de torra hudcellerna på ytan som gör att huden ser grå och trist ut. Går ned i huden och ger den nytt liv, så att huden blir fräsch och ungdomlig samt stimulerar till cellförnyelse. All hud mår bra av en professionell peeling. Din hud blir fräsch och får nytt liv. Vi anpassar styrkan till din hudtyp och dina behov Läs mer om behandlingen Kemisk peel

Våra priser hittar du här PRISLISTA

Oftast ger en kombination av olika behandlingar ett optimalt resultat. Boka en konsultation så ser vi vilken behandling som lämpar sig bäst just för dig.

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring Händer /Hudföryngring vi återkommer med ett svar till dig så snart som möjligt