Fractora Forma Radiofrekvens /Hudföryngring

Forma passar alla hudtyper och är lämplig för personer som söker en icke-invasiv behandling utan nålelektroder. Rekommenderas om huden inte har några solskador, djupa rynkor, åldersfläckar eller brustna blodkärl. Huden känns mjukare och mer definierad, tightare. Fractora-forma kan användas både i ansiktet och på kroppen. Vi rekommenderar en kur på 6 – 8 ggr, en behandling per vecka eller varannan. Många föredrar numera icke-invasiva metoder som, även om de kräver fler behandlingstillfällen, inte kräver någon konvalescens. Tekniken innebär att ingen hud skadas. Med hjälp av ett munstycke med runda elektroder behandlas huden och kollagenet stimuleras i alla hudlagren. En underhållsbehandling rekommenderas efter ca 6 månader.

Huden kan bli lätt röd efter behandlingen, men rodnaden sitter inte i mer än en max en timme.. Du kan t ex. åka direkt till jobbet efter en avslutad behandling. Om huden har solskador, rynkor eller har missfärgningar är det bättre att använda den kraftigare ablerande Fractora (nålar)- metoden.

Används för:

  • utjämning av fina linjer
  • förbättrad hudtextur
  • stramare hud
  • fräschare utseende

Den här icke-invasiva metoden används antingen som ensam behandling,eller i kombination med Fractora.

Vill du veta mer om denna behandling boka en kostnadsfri konsultation

 

Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor kring Fractora Forma Radiofrekvens /Hudföryngring vi återkommer med ett svar till dig så snart som möjligt